» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2005 >Sähkö-Kaunisto on Vuoden yrittäjä Pohjanmaalla
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähkö-Kaunisto on Vuoden yrittäjä Pohjanmaalla

10.10.2005

Kuortanelainen sähköurakointiliike Sähkö-Kaunisto Oy on valittu Maakunnalliseksi Vuoden Yrittäjäksi Pohjanmaalla. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry julkisti valintansa lokakuun 8. päivänä.

Yhtenä valintaperusteena yrityksen saamalle tunnustukselle oli muun muassa toimintojen voimakas kasvu. Viidessä vuodessa liikevaihtonsa kolminkertaistanut Sähkö-Kaunisto tekee nykyisin 15 miljoonan euron liikevaihtoa ja työllistää 140 henkilöä.

Vuonna 1978 perustetun Sähkö-Kauniston toiminta kattaa sähkö- ja LVI-urakoinnin lisäksi myös sähkö- ja LVI- tarvikemyynnin, teollisuus- ja taloautomaation, erikoisasennukset sekä kodinkonekaupan.

Toimipisteitä on myös Seinäjoella, Pietarsaaressa, Alavudella, Töysässä, Tampereella ja Jyväskylässä sekä Lahdessa ja tytäryhtiöt Lahdessa sekä Jyväskylässä. Sähkö-Kaunisto on laajentanut toimintaansa lukuisten yrityskauppojen kautta.

”Ja kymmenen uutta kauppaa on vielä neuvottelun alla”, yhtiön toimitusjohtaja Erkki Kaunisto kertoo.

Aiemmin yritys on saanut paikallisen tunnustuksen, kun se vuonna 1991 valittiin Kuortaneen yrittäjäksi. Lisäksi vuotta aiemmin Erkki Kaunisto nimettiin Kunnon kuortanelaiseksi.