» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2005 >Luminord-valaisinkilpailun voitto jaettiin
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Luminord-valaisinkilpailun voitto jaettiin

20.10.2005

Luminord-valaisinsuunnittelukilpailussa voitto jaettiin tänä vuonna kahden ehdokkaan kesken. Suomen Messusäätiön lahjoittaman Luminord 2005 -palkinnon saivat kilpailutyöt ”Cata” ja ”Discus”. Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksen lahjoittaman STEK-nimikkopalkinnon voitti työ nimeltä ”Beam”. Lisäksi kilpailussa jaettiin kaksi kunniamainintaa.

Nyt neljännen kerran järjestetyssä Luminord-kilpailussa oli tällä kertaa suunniteltava energiatehokas ja turvallinen valaisin tai valaisinperhe julkisten tilojen sisustusvalaistukseen. Kilpailun tavoitteena on löytää uusia ja korkeatasoisia valaisinratkaisuja, ja näin kehittää alan teollisuudelle uusia valaisininnovaatioita ja -tuotteita. Kilpailun myötä myös valaisinsuunnittelijat ja valaisinteollisuus pääsevät luomaan kontakteja toisiinsa.

Kilpailun järjestävät Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat NSS ry, Suomen Valoteknillinen Seura ry, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry ja Suomen Sähkötukkuliikkeiden liitto ry yhteistyössä Teollisuustaiteen liitto Ornamo ry:n kanssa.