» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2005 >Teho- ja valaistustekniikkaa valmistava Trafotek sai yrittäjäpalkinnon
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Teho- ja valaistustekniikkaa valmistava Trafotek sai yrittäjäpalkinnon

24.10.2005

Teho- ja valaistuselektroniikka valmistava Trafo-Group/Trafotek Oy palkittiin yhtenä neljästä yrityksestä Valtakunnallisilla Yrittäjäpalkinnolla. Palkinnot jaettiin viime lauantaina Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien pääjuhlassa Joensuussa.

Trafotek Oy kuuluu Trafo-Groupiin, joka koostuu kolmesta oman yrityksestä. Kaarinassa sijaitseva Trafotek Oy on erikoistunut tehomuuntajiin ja kuristimiin. Halikossa sijaitseva Ellego Powertec Oy tuottaa suuria teholähteitä ja Lahdessa sijaitseva Teknoware ajoneuvojen sisävalaistusjärjestelmiä ja turvavaloja.

Yrityksen markkinoista puolet on Suomesa toimivissa suuryhtiöissä, toinen puoli noin 40 vientimaassa Australiasta Meksikoon. Hallituksen puheenjohtaja Rauno Mattila uskoo ulkomaiden osuuden nousevan 70 prosenttiin kolmen vuoden kuluessa.

"Yritysten toimintaidea on korkea erityisosaaminen omalla sektorilla. Tuotanto perustuu omiin innovaatioihin ja suunnitteluun, jossa toiminnan lähtökohtana on asiakkaan kulloinenkin tarve", kuvaa Mattila.