» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2005 >Jyväskylän messujen uutuutena innovatiivisten tuotteiden kilpailu
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Jyväskylän messujen uutuutena innovatiivisten tuotteiden kilpailu

14.11.2005

Suomen suurimmat sähköalan messut järjestetään jälleen Jyväskylä Paviljongissa 1.-3. helmikuuta. Luvassa on tuttua sähkömessumeininkiä, mutta myös paljon uutta.

Yksi uutuuksista on innovatiivisten tuotteiden kilpailu. Alan lehtien ja seurojen jäsenistä koostuva arvovaltainen raati valitsee messujen innovatiivisimmat tuotteet sille etukäteen toimitettujen esitteiden tai lyhyiden kirjallisten kuvausten perusteella.

Kilpailussa ei valita yhtä voittajaa, vaan raati voi myöntää sertifikaatin useallekin tuotteelle, kunhan tuote vain on riittävän innovatiivinen. Messujen avajaisissa jaettavat sertifikaatit voidaan kiinnittää messuosastoilla esillä oleviin tuotteisiin, jotka näin saavat ylimääräistä julkisuutta.

Sähkö, Tele, Valo & AV -messujen ohjelmarakennetta on uudistettu. Nyt kullakin messupäivällä on omat teemat, joiden aihepiirit vaihtelevat energiansäästöstä ja sähkön laadusta energiatehokkuusdirektiiviin. Näytteilleasettajilla on myös tuttuun tapaan mahdollisuus järjestää omia tietoiskujaan näyttelyalueella.