» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2005 >Keuruun Sähkö juhli 90-vuotistaivaltaan
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Keuruun Sähkö juhli 90-vuotistaivaltaan

14.11.2005

Eilen tuli kuluneeksi tasan 90 vuotta Keuruun Sähkö Oy:n perustamisesta. Yhtiön 90-vuotista taivalta on juhlittu erilaisin tapahtumin pitkin vuotta.

Keuruun teollisuusalueella toimiva yhtiö on poikkeuksellinen monialayritys. Sen neljä päätoimialaa tuottaa palveluja sähkön siirrosta lämmön jakeluun asennuksineen. Monta muutosta on historian saatossa ollut, mutta aika on muokannut yhtiön moderniksi urakoitsijaksi ja energiantoimittajaksi.

”Ydinalueellamme läntisessä Keski-Suomessa ja Ylä-Pirkanmaalla olemme hyvin hintakilpailukykyisiä ja asiakkaat ovat meille uskollisia, mutta kilpailu urakoinnissa on pirun kovaa. Olemme tehneet kuitenkin asiallista tulosta, mutta kyllä se on tiukassa tällä hetkellä”, toimitusjohtaja Jussi Jokela puuskahtaa.

Yhtiön Lämpöpalvelut-liiketoimintaan kuuluu kaksi tytäryhtiötä, kaukolämpöä tuottava Keuruun Lämpö Oy ja prosessihöyryn tuotantoon ja teollisuusmyyntiin keskittynyt Keuruun Voima Oy. Kolme muuta liiketoimintaa ovat Verkkopalvelu, Myyntipalvelu ja Asennuspalvelu, joka on henkilöstöltään ja toiminnoiltaan suurin.

Konsernissa on henkilöstöä kaiken kaikkiaan 55. Liikevaihtona yhtiöön virtaa tänä vuonna noin 10 miljoonaa euroa.