» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2005 >TAC Finland ja Atmostech yhdistyvät
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


TAC Finland ja Atmostech yhdistyvät

24.11.2005

Taloteknisten ratkaisujen ja palvelujen tuottamiseen erikoistuneet Atmostech Oy ja TAC Finland Oy yhdistetään alkuvuodesta 2006 yhdeksi yritykseksi, joka käyttää markkinointinimeä TAC Atmostech. Molempien yhdistyvien yhtiöiden tuotemerkkejä, toimintaa ja tuotekehitystä jatketaan edelleen. Samoin molempien yritysten tuotteita ja järjestelmiä tullaan jatkossakin kehittämään ja tukemaan.

TAC Atmostechistä tulee alan markkinajohtaja Suomessa, joka työllistää 210 rakennusautomaation ammattilaista, ja jonka liikevaihto tilikaudelle 2005 on yli 34 miljoonaa euroa. Yhtiön toimitusjohtajaksi tulee TAC Finland Oy:n toimitusjohtaja Teemu Hausen ja Atmostecin Jyrki Lipposesta tulee yhtiön varatoimitusjohtaja.

Fuusioitavista yrityksistä TAC Finland Oy on 130 henkeä työllistävä vuonna 1977 perustettu TAC-konsernin tytäryhtiö. TAC-konserni työllistää noin 3 700 työntekijää 75 maassa.  Atmostech Oy on vuonna 1987 perustettu kotimainen rakennusautomaatioyritys, joka oli aiemmin osa Invensys-konsernia. Atmostech työllistää 80 työntekijää. TAC Finlandin ja Atmostechin henkilöstöt siirtyvät uuteen yritykseen vanhoina työntekijöinä.