» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >FinnSat ja SLO tekivät sopimuksen jakeluyhteistyöstä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


FinnSat ja SLO tekivät sopimuksen jakeluyhteistyöstä

1.3.2006

FinnSat Oy ja SLO Oy ovat solmineet digitaalisen television, kaapelitelevision ja satelliittivastaanoton asennustuotteita koskevan jakeluyhteistyösopimuksen.

Käytännössä sopimus merkitsee FinnSatin urakoitsija-asiakkaille suunnattujen tuotteiden jakelun laajentamista SLO:n myyntiverkoston kautta tapahtuvaksi ja SLO:n ko. tuotteiden hankinnan keskittämistä FinnSatille.

Tänä päivänä sähköurakoitsijan on hallittava normaalien sähköistykseen liittyvien asennustöiden lisäksi myös tiedonsiirtoverkkoihin liittyvät tekniikat. Erityisesti tämä koskee asuinkiinteistöjä, joissa sama urakoitsija tekee tietoverkko- ja yhteisantennikaapeloinnin.

Analogisen jakelun päättyessä elokuussa 2007 supistuu taloverkoissa tarvittavien antennituotteiden määrä. Toisaalta televisiokuvan siirtotavat kehittyvät juuri nyt kovaa vauhtia. Finnsat ja SLO ovat osaltaan varmistamassa, että uusien siirtotapojen vaatimat tuotteet ovat heti asiakkaiden käytettävissä.

FinnSat-valikoima muodostetaan ensimmäisenä SLO:n Rovaniemen myyntikonttoriin maaliskuun alusta. Jatkossa tuotteisto lisätään kaikkien myyntikonttoreiden tuotevalikoimaan.  

FinnSat Oy on erikoistunut toimittamaan antenneja, antennijärjestelmiä sekä digitaalisen television ja datan lähetys-, siirto- ja vastaanottolaitteita. SLO:lla on tarjota yhteistyöhön sähkö- ja telealan tukkuliikkeen logistinen osaaminen, asiakaskunnan tuntemus ja koko maan kattava myyntiverkosto.