» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >Vuoden sähköurakoitsija on pienyrittäjä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Vuoden sähköurakoitsijana palkittiin pienyrittäjä

20.4.2006

urakoitsija_onnittelut.gifSähkö- ja teleurkoitsijaliitto STUL ry valitsi Vuoden 2005 sähköurakoitsija -tunnustuksen saajaksi Sähköpalvelu Saarenpää Ky:n Kauhajoelta. Valintaperustelujen mukaan kyseessä on laadukasta työtä tekevä, hyvämaineinen yrittäjä, joka toimii erinomaisena esimerkkinä myös muille pienille sähköurakoitsijoille.

Vuoden sähköurakoitsijan valintaperusteluissa todettiin, että Aimo Saarenpään vuonna 1983 perustama yritys tunnetaan tinkimättömän laadun tekijänä. Lisäksi Saarenpään yritystä pidetään luotettavana ja hyvin toimeksiannot hoitavana sähköurakoitsijana.

Sähköpalvelu Saarenpään palkitsemisella Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry muistuttaa myös siitä, että liiton jäsenkunta koostuu suurelta osin pienyrityksistä. Nämä yrittäjät tekevät tärkeää työtä myös pienrakentajien ja remontoijien parissa.

Vuoden sähköurakoitsijan palkinto on annettu vuosittain vuodesta 1981 alkaen. Sen myöntää Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry, jonka jäseninä on noin 3000 sähkö-, tele- ja verkostourakointiyritystä. Vuoden sähköurakoitsijan tunnustus myönnettiin tänä vuonna Sähköurakoitsijapäivien yhteydessä Hämeenlinnassa 20. huhtikuuta.