» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >Turva-alan yrittäjät jakaa stipendejä turvallisuusalan opinnäytetöille
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Turva-alan yrittäjät jakaa stipendejä turvallisuusalan opinnäytetöille

23.5.2006

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiön yhteyteen on perustettu Turva-alan yrittäjät ry:n nimikkorahasto. Nimikkorahastosta voi hakea vuosittain 1 000 euron stipendejä insinööri- ja diplomitöille sekä alempiasteisissa oppilaitoksissa (kuten ammattioppilaitos, ammatti-instituutti tai ammattikoulu) tehdyille loppu- tai päättötöille.

Opinnäytetyön aihepiiriä ei ole rajattu mitenkään muutoin, kuin että sen on jollain tavalla liityttävä sähköisiin turvallisuusjärjestelmiin (esim. paloilmoitin-, rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- tai henkilöturvallisuusjärjestelmät). Työ voi koskea esimerkiksi turvallisuusjärjestelmien teknisiä ratkaisuja, sähkö- tai turvallisuussuunnittelua, asennuksia, projektinhoitoa, eri urakkamuotoja, urakka-asiakirjoja, kustannuslaskentaa, ylläpitoa tai käyttöä.

Stipendiä koskevan esityksen voi tehdä oppilaitos (työtä ohjaava opettaja), oppilas itse tai työn ohjaukseen osallistunut yritys tai organisaatio. Hakemuksen pitää olla perusteltu. Siitä on käytävä ilmi myönnetty arvosana ja siihen on liitettävä kappale opinnäytetyöstä. Stipendin hakuaika päättyy 29.9.2006. Stipendit luovutetaan saajilleen syksyllä 2006.


Lisätietoja:
www.turva-alanyrittajat.fi