» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >TAP-Yhtiöiden töitä jatkaa kaksi yritystä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


TAP-Yhtiöiden töitä jatkaa kaksi yritystä

2.8.2006

Toukokuussa likviditeettivaikeuksien takia konkurssihakemuksen jättäneiden TAP-Yhtiöiden töitä on jatkamassa ainakin kaksi eri yhtiötä.

Sähköurakointia, erityisesti katuvalaistus-, linja- ja tietelematiikkaurakointia jatkaa vuonna 1992 perustettu TAP-Service Oy. Sen toimitusjohtajaksi on 1.6.2006 alkaen nimitetty Petri Pajala. Esko Pajala jatkaa yrityksen hallituksessa jäätyään eläkkeelle TAP-Yhtiöiden toimitusjohtajan tehtävistä.

TAP-Yhtiöiden konkurssin jättämään markkinarakoon on iskenyt myös tänä vuonna Suomessa toimintansa aloittanut, norjalaisen MBT:n tytäryhtiö, MBT Finland Oy. Yhtiö on rekrytoinut palvelukseensa TAP-Yhtiöiden entisiä työntekijöitä sekä tarjoutunut ja saanut tehtäväkseen useita TAP-Yhtiöiden konkurssin vuoksi keskeytyneitä urakoita.

MBT keskittyy talotekniikka-asennuksiin sisältäen myös LV-puolen. Sillä on myös erikoisosaamista informaatiotekniikassa ja teollisuusautomaatiossa. Tulevaisuudessa MBT:llä on tarkoitus tarjota rakentajille esim. väliseinä- ja tekniikkalattia-asennustyöt rakennusteknisine töineen sisältäen koko talotekniikan.