» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >Valomainoskilpailu käynnistyi Tampereella
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Valomainoskilpailu käynnistyi Tampereella

4.8.2006

Suomen Valomainosliitto on käynnistänyt yhdessä Tampereen kaupungin kanssa valomainoskilpailun Tampereen kaupungin alueella.

Ensimmäinen vastaava kilpailu pidettiin Helsingissä vuonna 2003. Tampere soveltuu nyt toista kertaa järjestettävän kilpailun pitopaikaksi hyvin, sillä sinne on vuosien kuluessa keskittynyt useita merkittäviä valomainosvalmistajia.

Kilpailuun voi osallistua mainosehdotuksella, joka on toteutettu vuosien 2001-2006 aikana. Mainoksen tulee sijaita ulkona ja sen on oltava valaistu.

Kilpailuehdotuksen voi lähettää mikä tahansa suomalainen yritys tai kuka tahansa yksityinen henkilö. Ehdotukset on jätettävä 15.9.2006 mennessä Tampereen kaupungin rakennusvalvontavirastoon.

Kilpailuohjelma on saatavissa edellä mainitusta paikasta. Kilpailuohjelmassa on mainittu myös vaadittavat asiakirjat. Kilpailuun osallistuneita valomainosehdotuksia arvosteltaessa otetaan huomioon sekä niiden esteettinen että tekninen soveltuminen ympäristöönsä.

Voittanut ehdotus palkitaan Vuoden valomainos 2006 -kunniakirjalla. Palkintolautakunta voi jakaa myös kunniamainintoja. Palkinnot jaetaan Tampereella lokakuussa pidettävien Valoviikkojen yhteydessä.