» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >Valo on syksyllä Jyväskylässä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Valo on syksyllä Jyväskylässä

24.8.2006

Jyväskylän kaupunki nousee taas syyskuun lopulla kuukaudeksi parrasvaloihin, kun Valo on Jyväskylässä -tapahtuma käynnistyy. Tapahtuma on osa Valon kaupunki -strategiaa ja se luotiin juhlistamaan rakennettuja pysyviä valaistuskohteita, katsomaan tulevaisuuteen väliaikaisten toteutusten avulla sekä tutustuttamaan kuntalaiset uuteen valoajatteluun oheistapahtumin. Taustalla on tavoite havainnollistaa strateginen hanke ja ohjata kuntalaisia ymmärtämään hyvän valaistuksen hyödyt.

Valo on Jyväskylässä -tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. 25.9.–22.10. pidettävä tapahtuma koostuu valaistus-workshopista ja väliaikaisista valaistuksista, korkeatasoisesta alan seminaarista ja oheistapahtumista kuntalaisille. Samalla juhlitaan niin uusia kuin vanhojakin pysyviä valaistuskohteita, kuten upeaa Kuokkalansiltaa ja tunnelmallista Kirkkopuistoa.

Tapahtuma houkuttelee Jyväskylään kaikkia valaistuksen ja arkkitehtuurin parissa toimivia.Tänä vuonna Jyväskylän kaupunki ja valaistusalan yritykset toteuttavat koevalaistusluonteisen valaistuksen yliopiston Seminaarinmäen alueen rakennuksiin, joista suurin osa on Alvar Aallon suunnittelemia. 

Workshop toteutetaan yhteistyössä yliopiston ja Senaatti-kiinteistöjen kanssa. Workshopin osallistujat valitaan arkkitehtuuri-, sähkösuunnittelu- ja valaistussuunnittelualan kouluista. Tavoitteena on luoda ryhmien sisällä keskustelua valaistussuunnittelusta ja rakentaa tulevaisuuden yhteistyöverkostoa. Tapahtumaan voi tutustua Internet-sivuilla osoitteessa: www.jyvaskyla.fi/valo.