» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >Finnsat-noutovalikoima SLO:n Koivuhaan myyntikonttoriin
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Finnsat-noutovalikoima SLO:n Koivuhaan myyntikonttoriin

31.8.2006

Finnsat on lopettanut oman Helsingin alueen noutomyyntinsä ja siirtänyt sen SLO:n Koivuhaan myyntikonttorin hoidettavaksi. Finnsatin noutomyynnistä vastannut työntekijä on siirtynyt SLO:n palvelukseen.

"Urakoitsija saa nyt kaikki asennukseen tarvittavat tuotteet saman katon alta. Meidän roolimme tulee jatkossa olemaan enemmän teknistä tukea, koulutusta ja neuvontaa, kun taas SLO on huomattavasti meitä tehokkaampi logistiikassa. Muutoksella Finnsat on saanut kahden oman noutopisteensä sijasta 33 SLO:n jakelupistettä", Finnsatin toimitusjohtaja Leif Saarela kertoo.

SMATV-tuotteiden noutovalikoima on nyt Koivuhaan uuden myyntikonttorin tiloissa Vantaalla. Kotitalouksien antenni-, satelliitti- ja kaapelitelevisiojakeluun liittyvää tuotteistoa on täydennetty digi-tv-vastaanottimilla, ja varastosta löytyy alan suuria tuotemerkkejä.

Yhtiöt solmivat tämän vuoden maaliskuussa digitaalisen televisioon, kaapelitelevision ja satelliittivastaanoton asennustuotteita koskevan jakeluyhteistyösopimuksen. Näin Finnsatin urakoitsijoille suunnattujen tuotteiden jakelu laajennetaan SLO:n myyntiverkoston kautta tapahtuvaksi ja SLO keskittää kyseisten tuotteiden hankinnan Finnsatille.

Ensimmäisen Finnsat-tuotevalikoiman sai SLO-Rovaniemen myyntikonttori maaliskuussa. Tämän vuoden aikana tuotteisto lisätään kaikkien SLO:n myyntikonttoreiden tuotevalikoimaan.