» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >Lvi-ala kampanjoi talotekniikkatiedon lisäämiseksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Lvi-ala kampanjoi talotekniikkatiedon lisäämiseksi

7.10.2006

LVI-talotekniikkateollisuus ry on päättänyt käynnistää kampanjan, jonka tavoitteena on parantaa asukkaiden ja pientalorakentajien tietämystä talotekniikan merkityksestä.

"Haluamme lisätä kuluttajien ymmärrystä siitä, mikä merkitys talotekniikkavalinnoilla ja -investoinneilla on asumisen mukavuuteen, terveellisyyteen, turvallisuuteen sekä myöhempiin asumiskustannuksiin. Kerran tehdyt valinnat vaikuttavat asumiseen jopa kymmeniksi vuosiksi eteenpäin", toteaa toiminnanjohtaja Ilkka Salo LVI-talotekniikkateollisuus ry:stä.

"Ilmanvaihdon suodatuksen saaminen kaikissa rakennuksissa vähintään 1990-luvun alusta noudatetulle tasolle vaikuttaisi ihmisten terveyteen saman verran kuin liikenteen lopettaminen kokonaan, Ilkka Salo konkretisoi talotekniikan vaikutusta asukkaiden elämään."

Kampanjassa on mukana LVI-talotekniikkateollisuus ry:n 34 jäsenyritystä, mutta yhteistyötä toivotaan syntyvän laajemminkin rakentamiseen ja asumiseen sidoksissa olevien yhteisöjen kanssa.

Vaikka kyseessä on ensisijaisesti kuluttajiin kohdistuva kampanja, LVI-alan ammattilaiset ovat avainasemassa kampanjan tavoitteiden saavuttamisessa.
 
Kampanjan nimi ja kampanjatunnus sekä tarkemmat yksityiskohdat julkistetaan lokakuussa.