» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >Sähkötalo-Asennus on Vuoden yrittäjä Järvenpäässä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähkötalo-Asennus on Vuoden yrittäjä Järvenpäässä

8.11.2006

Järvenpäässä toimiva Sähkötalo-Asennus Oy on valittu kaupungissa Vuoden 2006 yrittäjäksi. Valinnan teki Järvenpään Yrittäjät ry.

Vuonna 1969 perustettu yritys tekee tällä hetkellä 3,3 miljoonan euron liikevaihtoa ja työllistää 32 henkeä.

”Talouden pitoon ja sen kehitykseen on vuosien varrella panostettu merkittävästi ja yhtiö onkin jo vuosien ajan ollut luottoluokitukseltaan AAA-yritys. Erityisesti on pyritty kiinnittämään huomiota työn tuottavuuteen henkilöstön arvot huomioiden”, yhtiön nykyinen omistaja ja toimitusjohtaja Jorma Raejärvi kertoo.

”Haluan jakaa vastuuta, koska pidän tärkeänä, että jokaisen käden jälki näkyy tekemässämme työssä. Tämän vuoksi Vuoden 2006 Yrittäjäpalkinto koskee meitä kaikkia ja ilolla jaan sen työtovereitteni kanssa”, Raejärvi iloitsee tunnustuksesta.

Sähkötalo-Asennus sähköistää haasteellisia uudis- ja saneerausrakentamisiin liittyviä kohteita sekä palvelee vika- ja kunnossapitoasioissa erilaisissa kiinteistö- ja teollisuusasennuksissa. Yritys on myös Telehallintokeskuksen valtuuttama teleurakoitsija ja on erikoistunut puhelin- ja ATK-järjestelmien kaapelointeihin liittyviin asennustehtäviin.