» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >RAKLI ja ASRA yhdistivät toimintansa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


RAKLI ja ASRA yhdistivät toimintansa

10.11.2006

Suomen toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry ja Asuntokiinteistö- ja rakennuttajaliitto ASRA ry ovat yhdistäneet toimintansa. Uusi liitto kantaa vuoden vaihteesta lähtien nimeä Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry.

Yhdistymisen myötä ASRA purkautuu ja RAKLI laajenee ja uudistuu entistä vahvemmaksi kiinteistö- ja rakentamisalan toimijaksi.

Uudistuva RAKLI ry jatkaa toimintaansa kiinteistö- ja rakennusalan markkinoiden ja toimintaympäristön kehittäjänä ja vaikuttajana. Asunto- ja toimitilasektorien yhdistyminen muodostaa jäsenmäärältään laajemman yhteisön, parantaa liiton toimintaedellytyksiä ja mahdollistaa nykyistä monipuolisemmat ja paremmat jäsenpalvelut. ASRAssa jäseniä on noin 370 ja vanhassa RAKLIssa jäsenyhteisöjä on noin 345.

Uusi RAKLI toimii yhteensä yli neljässäkymmenessä alan järjestössä, neuvottelukunnassa tai työryhmässä. Lisäksi liitto osallistuu voimakkaasti alan kansainväliseen toimintaan.

RAKLIn toimitusjohtajana jatkaa Jani Saarinen. ASRAn toiminnanjohtaja Aija Tasa siirtyy RAKLIin vanhana työntekijänä. Hän jatkaa tehtävässään asuntoasioista vastaavana johtajana.