» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >Paavo Hakala sai yli-insinöörin arvonimen
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Paavo Hakala sai yli-insinöörin arvonimen

1.12.2006

Tasavallan presidentti on myöntänyt yrittäjä ja toimitusjohtaja Paavo Hakalalle, 61, yli-insinöörin arvonimen.

Sähköteknikko Paavo Hakala on tehnyt poikkeuksellisen ansiokkaan uran sähköalalla. Hankittuaan kokemusta niin koulutus- kuin suunnittelupuoleltakin, hän perusti vuonna 1978 oman sähkösuunnittelutoimiston, Suunnittelutoimisto Hakala Oy:n, Vammalaan.

Paavo Hakalan johdolla ja useimmiten myös hänen tietotaidollaan toimisto on suunnitellut useita virastotalojen, terveyskeskusten, kirkkojen ja yritysten toimitilojen sähköasennukset. Hakalan laajaa alan tuntemusta osoittaa se, että hänen toimistonsa on suunnitellut myös useita tie- ja katuvalaistuskohteita, viimeksi Lahti-Heinola -moottoritien valaistuksen.

Paavo Hakala ei ole keskittynyt pelkästään varsinaiseen sähkösuunnitteluun. Hän on myös kauppakamarin hyväksymä sähköalan tavarantarkastaja ja sähköalan valtuutettu tarkastaja.

Varsinaisen ammatillisen toiminnan lisäksi Paavo Hakala on ollut erityisen aktiivinen kunnallispolitiikassa. Hän on ollut mm. Vammalan kaupungin kaupunginhallituksen jäsen. Myös yrittäjäjärjestöissä Hakalan rooli on ollut merkittävä. Hän on tällä hetkellä mm. Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat NSS ry:n ja Sähkötarkastusyhdistys SÄTY ry:n puheenjohtaja.

Suomen Yrittäjät ry:n piirissä Paavo Hakala on toiminut menestyksekkäästi mm. Pirkanmaan Yrittäjät ry:n hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana yli kymmenen vuotta. Myös Suomen Yrittäjien liittovaltuustossa ja hallituksessa hän on toiminut yli kymmenen vuotta.