» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2006 >Tekmanni Service laajentaa Poriin
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Tekmanni Service laajentaa Poriin

19.12.2006

Lemminkäinen-konserniin kuuluva Tekmanni Service Oy on ostanut ISS Palvelut Oy:n Porin tekniset palvelut -liiketoiminnon. Sopimus kaupasta astuu voimaan 2.1.2007 ja siihen sisältyvät yksikön sähkö-, ilmastointi-, putki- ja automaatiohuoltotoiminnat.

Porin tekniset palvelut -yksikön henkilöstö siirtyy ns. vanhoina työntekijöinä Tekmanni Servicen palvelukseen. Porin tulosyksiköstä vastaa Tekmanni Servicen Turun aluepäällikkö Arto Takala.

”Tekmanni Servicen kasvustrategiaa tukeva kauppa vahvistaa asemaamme Satakunnan alueen kiinteistöjen teknisen huollon ja kunnossapidon toimittajana. Kaupan avulla täydennämme alueellista osaamistamme ja asiakaspalveluamme”, Tekmanni Servicen toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo. 

Tekmanni Servicen palvelut ulottuvat taloteknisten järjestelmien huollosta ja kunnossapidosta kiinteistön koko elinkaarta palveleviin ylläpitosopimuksiin. Yhtiön liikevaihto on noin 37 miljoonaa euroa. Tekmanni Service työllistää yhteensä noin 500 henkilöä, ja sillä on toimintaa 18 paikkakunnalla Suomessa sekä Venäjällä ja Virossa.