» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Vuoden valaistuskohde esitellään valomessuilla keskiviikkona
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Vuoden valaistuskohde esitellään valomessuilla keskiviikkona

1.10.2007

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään tällä viikolla Valo, Sähkö ja Tele -messut.

 Keskiviikosta perjantaihin kestävien Valo, Sähkö ja Tele -messujen lisäksi Messukeskuksessa järjestetään samanaikaisesti turvallisuusalan, kiinteistö- ja isännöintialan, vihertekniikan, maalauksen ja pintakäsittelyn sekä av-tekniikan messut.

Edellisen Luminord-kilpailun voittajat "Discus" ja "Cata" Tapahtumat on suunnattu pääasiassa kiinteistöalan ammattilaisille, mutta valomessujen järjestelyihin osallistuvan Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat ry:n Virpi Kumpulainen uskoo, että monipuolisen tarjonnan joukosta löytyy myös tavallisia rakentajia ja remontoijia kiinnostavaa tietoa.

 Valo, Sähkö ja Tele -messuilla on esillä kattava otos kiinnostavia tuoteuutuuksia, ja valaistusratkaisujen toteutusmahdollisuuksia esitellään myös sisustusnäkökulmasta. Esimerkiksi valaisimien uutta led-teknologiaa esitellään paitsi ständeillä, myös messuilla pidettävillä tietoiskuilla.

 Muilla messuilla pääsee tutustumaan esimerkiksi putkiremonttien toteutusmahdollisuuksiin, älykkäisiin palovaroittimiin ja kameravalvonnan tulevaisuudennäkymiin.

 Vuoden valaistuskohde 2007 -kilpailun voittaja esitellään keskiviikkona erillisessä Valo ja värit -seminaarissa. Tämän jälkeen kohteeseen voi tutustua tarkemmin kilpailun järjestävien Valoteknillisen Seuran, Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat ry:n, Sisustusarkkitehdit ry:n, Suomen Arkkitehtiliiton, Suomen toimitila- ja rakennuttajaliiton, Suomen Sähkötukkuliikkeiden Liiton ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton yhteisellä ständillä. Samalla esitellään Luminord-valaisinsuunnittelukilpailun parhaat työt.

 Vuoden valaistuskohde valitaan nyt yhdennentoista kerran. Tänä vuonna kilpailun teemana on käytännöllisen, nykyaikaisen, ympäristön huomioivan ja arkkitehtonisesti sopusointuisen valaistuksen suunnittelu korjausrakennuskohteen. Luminord-kilpailussa tehtävänä on suunnitella arvorakennuksiin sopiva, teollisesti valmistettava moderni kattokruunu.


Messujen ohjelma