» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Talotekniikka-alalle syntyi uusi iso konserni
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Talotekniikka-alalle syntyi uusi iso konserni

26.1.2007

Talotekniikka-alalle on syntynyt liikevaihdoltaan yli 20 miljoonan euron suuruinen uusi konserni, kun neljä alalla toimivaa yhtiötä on yhdistänyt voimansa. Yhteen ovat liittyneet mikkeliläinen Kaariputki Oy sekä helsinkiläiset Emator Oy, EM-Hormistot Oy ja Sähköliike Elvar Oy. Pääkonttoriaan Helsingissä pitävä konserni käyttää alkuvaiheessa nimeä Beafin Oy, mutta nimenmuutos on jo työn alla.

Yritysjärjestelyn ovat toteuttaneet pääomasijoittaja OKO Venture Capital Oy ja yrityskauppoihin erikoistunut Mergertum Oy yhdistyneiden yritysten neuvonantajana. OKO Venture Capital on perustetussa konsernissa vähemmistöosakkaana. Enemmistössä ovat konsernin toimitusjohtaja ja avainhenkilöt.

Konsernin tavoitteena on tarjota taloteknisiä palveluita koko maassa, mutta alussa painopistealueena ovat pääkaupunkiseutu, Jyväskylä ja Mikkeli. Konsernin palveluksessa toimii tällä hetkellä 150 henkilöä. Laajentumisstrategian myötä yhtiön henkilökunnan määrää on tarkoitus kasvattaa.

Uuteen konserniin kuuluvien neljän yhtiön omistajat ja toimitusjohtajat jatkavat asemissaan. Emoyhtiön palvelukseen tulee toimitusjohtaja ja talousjohtaja. Toimitusjohtajaksi on valittu DI Eero Nuutinen, joka siirtyy yhtiöön SRV Yhtiöt Oyj:n talotekniikkayksikön johtajan tehtävästä 1.2. alkaen.