» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Sähkö-Sinssissä sukupolvenvaihdos
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähkö-Sinssissä sukupolvenvaihdos

9.2.2007

Sähkö-Sinssi Oy:n perustaja ja omistaja Pauli Seppä on siirtänyt yrityksen pääomistuksen tyttärelleen Teija Sepälle vuoden 2007 alusta lukien. Pauli Seppä jää edelleen osaomistajaksi ja hallituksen jäseneksi yhtiöön.

Pauli Sepän kertoman mukaan omistuksen siirto kypsyi hiljalleen ja tuli ajankohtaiseksi, kun omalta osalta 65-vuoden eläkeikä tuli vastaan. Nyt jää entistä enemmän aikaa keskittyä kaikkeen muuhun kiinnostavaan, kun kuntokin tuntuu olevan kohdallaan, Seppä myhäilee.

Hallituksen puheenjohtajana ja yhtiön varatoimitusjohtajana aloittava Teija Seppä näkee paljon mahdollisuuksia vaikuttaa teknisen alan pehmeimpien arvojen kautta toimintaan ja yrityksen kehittämiseen. Toimitusjohtajana jatkaa Jarmo Salonen.

Sähkö-Sinssi Oy on vuonna 1971 perustettu keskisuuri asennusliike, jonka toimituskonseptiin kuuluvat normaalien sähköasennustöiden lisäksi kaikki heikkovirta- ja turvajärjestelmät. Yhtiön kotipaikka on Lohja ja markkina-alueeseen kuuluu koko läntinen Uusimaa. Yhtiö työllistää noin 50 henkilöä ja vuotuinen liikevaihto on vajaat 6 miljoonaa euroa.