» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Kiinteistöliitto tarjoaa remonttitietoa Vantaalla 24. päivä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Kiinteistöliitto tarjoaa remonttitietoa Vantaalla 24. päivä

4.1.2007

 Vantaan koulutusilta 24. tammikuuta päättää Kiinteistöliiton Mahdollisuuksien remontti -kiertueen, jonka tilaisuuksiin 22 kaupungissa on osallistunut vuoden aikana reilusti yli 3 000 ihmistä. Mahdollisuuksien remontti -seminaarissa käsitellään niitä mahdollisuuksia, joita onnistunut putkiremontti tarjoaa niin kiinteistölle kuin myös asukkaille.

Seminaari on osallistujille maksuton, sisältäen ohjelman aineistoineen ja kahvitarjoiluineen. Tilaisuus on suunnattu taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille ja jäsenille, isännöitsijöille sekä tavallisille kerros- ja rivitaloasukkaille. Seminaarialustusten lisäksi tilaisuudessa on tarjolla tietoa alan yritysten näyttelyosastoilla.

Tilaisuus alkaa klo 17.30 Martinus-salissa (Martinlaaksontie 36). Ilmoittautumiset Kiinteistöliitto Uusimaan toimistolle 17.1. mennessä sähköpostilla uusimaa@kiinteistoliitto.fi

Mahdollisuuksien remontti -kampanjan sivut toimivat Kiinteistöliiton ylläpitämässä Taloyhtio.net -portaalissa. Kampanjasivuilta löytyy tietoa remonttihankkeista, seminaariesitykset sekä näytteilleasettajayritykset.