» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Sähkö-Kaunistosta viiden yhtiön konserni
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähkö-Kaunistosta viiden yhtiön konserni

3.1.2007

Talotekniikka-alalla toimiva Sähkö-Kaunisto Oy on yhtiöittänyt toimintansa viideksi uudeksi yhtiöksi, ja Kaunisto-Yhtiöt otettiin yhteiseksi markkinointinimeksi.

Toimitusjohtaja Erkki Kauniston mukaan ydinosaamisen keskittäminen omiin yhtiöihinsä tuo erikoisyksiköille lisätehoa ja mahdollisuuden erikoistua yhä vaativampiin suunnittelutöihin ja urakointeihin.

Koko konsernin emoyhtiönä toimiva Sähkö-Kaunisto Oy keskittyy mm. konsernin ja sen osakkuusyhtiöiden markkinointiin, tarjouslaskentaan ja muihin sisäisiin palveluihin.

Kaunisto-Yhtiöt Seinäjoki Oy vastaa konsernin isoista valtakunnallisista ja myös pohjoismaisista talotekniikkaurakoinneista. Kaunisto Tekniikka Oy on erikoistunut huoltoon, kunnossapitoon ja omakotitalojen sähköistyksiin sekä teollisuus- ja taloautomaatioon. Yhtiö toimii Seinäjoella, Kuortaneella, Alavudella ja Alajärvellä.

Sähkö-Kaunisto Pietarsaari Oy vastaa Pietarsaaren talousalueen sähkötöistä. Sähkö-Risku Oy hoitaa Tampereen alueen sähkötyöt sekä teollisuusautomaation ja automaatiohuollot. Sähkö-Kaunisto Töysä Oy (aputoiminimeltään Sile-Sähkö) vastaa LVIS-urakoinnista Töysän ja Alavuden talousalueella.

Kuortaneella päätoimipaikkaansa pitävällä Sähkö-Kaunisto Oy:llä on lisäksi tytäryhtiö Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy Jyväskylässä ja osakkuusyhtiöt Sähköneliö Oy Lahdessa ja KV-Automaatio Varkaudessa.

Kaikki liiketoimintaan kuuluvat noin 200 työntekijää siirtyivät vanhoina työntekijöinä uusiin yhtiöihin. Kaunisto-Yhtiöiden vuoden 2006 liikevaihto oli noin 20 milj. euroa.