» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Tammikuun kodin tuoteuutuudet
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Tammikuun sähköiset tuoteuutuudet kotiin

5.1.2007

Kodinhoitohuoneen tehokaksikko

AEG:n uutuudet, tilava ja monipuolinen 8 kilon pesukone sekä innovatiivinen kuivausrumpu, helpottavat ajanhallintaa ja takaavat laadukkaan ja taloudellisen pesu- ja kuivaustuloksen.

AEG Lavamat 74900 pesukone suuriin pyykkimääriin

lavamat_74900_low.jpg

AEG:n uudella pesukoneella voit pestä kerralla jopa 8 kg pyykkiä. Tilavamman pesurummun etuina ovat mm. mahdollisuus suurien tekstiilien pesuun, parempi pesu- ja huuhtelutulos, sekä pyykin rypistymisen väheneminen. Ulkomitoiltaan kone on standardikokoinen, joten saat sovitettua sen hyvin 60x60cm tilaan.

Harjattoman moottorinsa ansiosta Lavamat pesukone on erittäin hiljainen. Pesukone tunnistaa pyykkimäärän ja käyttää vain kyseisen pyykin tarvitseman määrän vettä ja energiaa. Lisäksi kone kertoo, mikäli olet annostellut liikaa pesuainetta. Nämä ominaisuudet takaavat täydellisen ja taloudellisen lopputuloksen.

Koneen huoliteltua ulkonäköä täydentää tyylikäs LED-näyttö, joka on suunniteltu tarkkaa ajanhallintaa ja pyykinkäsittelyn valvontaa varten. Ohjelman ja lämpötilan valinta on yhdistetty yhteen valitsimeen. Aqua Control -toiminto tarjoaa tehokkaan suojan vahinkoja vastaan. Ylimääräinen vesi pumppautuu automaattisesti pois. Laitteessa on myös lapsiturvallinen käyttöpaneeli ja luukku.

AEG Lavamat 74900 sh. 995 euroa

AEG Lavatherm 59800 kuivausrumpu myös aroille tekstiileille

Hellävaraisessa AEG:n kuivausrummussa on uudenlainen lämpöpumpputekniikka, jonka ansiosta se on turvallinen myös arimmille kuiduille, kuten silkille. Laitteessa on kaksi moottoria, toinen puhaltaa ilmaa ja toinen käyttää rumpua. Näin ollen mekaanisen liikkeen määrä vähenee ja kuivaus tapahtuu hellävaraisemmin. Kuivauslämpötila on 20-25 astetta tavallista lauhdutinkuivaajaa alhaisempi, joten se soveltuu optimaalisesti myös herkille kuiduille.

Lavatherm-kuivausrummun avulla ajan hallinta helpottuu entisestään. Voit säätää käynnistymisen ajastuksen jopa 23h myöhemmäksi. Kone ilmoittaa jäljellä olevan ajan ja ajastuksen. Voit seurata kuivauksen tilaa kosteusanturista.

Valittavinasi ovat erityisohjelmat Villa ja Silkki, sekä Siliävät-ohjelma ja rypistymisen estotoiminta. Sensitive-ohjelma on ihanteellinen usein tapahtuvaan kuivaukseen. Raikastus-ohjelmalla poistat tekstiileistä epämiellyttävän hajun nopeasti ja tehokkaasti ilman, että sinun tarvitsee niitä pestä. Laitteessa on yhteensä 13 eri ohjelmaa, ja lisäominaisuutena 30 minuutin aikaohjattu ohjelma.

Kondensoivan kuivausrummun tilavuutena on 108 litraa ja sen täyttömäärä on 6 kiloa. Laite on varustettu sisävalolla. Osassa malleja käyttöpaneeli, painikkeet ja luukku ovat hopeanvärisiä, ja ne soveltuvat hyvin yhteen ulkoasultaan mm. AEG Lavamat -pesukoneisiin.

AEG Lavatherm 59800 sh. 1 295 euroa

 

Sarastusvalo - kirkasvalon täydentäjä

Nyt voit herätä vähitellen kirkastuvaan päivänvalon kaltaiseen valoon. Herätessäsi voit kuulla MP3-soittimesta omaa lempimusiikkiasi, linnun laulua, sademetsän ääniä, meren kohinaa, solisevaa vettä tai jopa rajuilmaa.

Sarastusvalaisin herättää sinut hellävaraisesti kuten auringonnousu ja antaa energiaa tulevaa päivää varten. Sunrise yhdistää sarastusvalon ja miellyttävän ääniherätyksen. Se on nautinnollinen tapa herätä.

Lue lisää Adluxin lehdistötiedotteesta.

Kirkasvalo on nyt LED-valoa

Useimmat valohoitolaitteet liian tehottomia! Kirkasvalon tulee olla nykyään täsmävaloa  Uusimpien kirkasvalotutkimusten mukaan luksimäärä ei olekaan niin tärkeä kuin oikea valon spektri. Melatoniinin, unihormonin erityksen keskeyttää tehokkaimmin ja nopeimmin valo, jossa on runsaasti sinisiä ja vihreitä valon aallonpituuksia. Uusi LED-kirkasvalolaite kuluttaa vain 2,4 W sähköä, eli 30-60 kertaa vähemmän kuin suurikokoiset laitteet. Siksi se on myös edullisin vaihtoehto.

Lue lisää Adluxin lehdistötiedotteesta.