» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >LVIS-tukut julkistivat maksuttoman mobiilipalvelun
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


LVIS-tukut julkistivat maksuttoman mobiilipalvelun

5.2.2007

LVI- ja sähköurakoitsijat voivat nyt tarkistaa tarvikkeiden saatavuuden ja tehdä tilaukset Suomen suurimpiin alan tukkuihin matkapuhelimella. Laskut urakoitsija saa sähköisesti suoraan omaan tietojärjestelmäänsä.

Ilmainen mobiililiittymä on LVIS-alan integroidun sähköisen kaupan palvelun, LVISNetin, uusi palvelumuoto asiakkailleen. Sen on toteuttanut LVISNetin omistava Suomen LVIS-Tietoverkko Oy yhdessä EC-Palvelut Oy:n kanssa. Palvelussa ovat mukana LVIS-Tietoverkon omistamat viisi valtakunnallista LVIS-tukkua eli Ahlsell, Elektroskandia, LVI-Dahl, Onninen ja SLO.

Uudessa mobiilipalvelussa tarviketilaukset ja saatavuuskyselyt voidaan tehdä matkapuhelimella, kämmentietokoneella tai kannettavalla tietokoneella. Mobiilipalvelu toimii internetselaimella, ja LVISNet-palvelu integroi tilaukset asiakkaidensa käyttämiin materiaali- ja taloushallinnon ohjelmistoihin.

LVISNet-palveluun kirjautuneita tukkujen asiakkaita oli vuoden 2006 lopussa vajaat 1 600. Välitetty sanomavolyymi oli vajaat 800 000 ja sen vuosittainen kasvuvauhti on noin 25 prosenttia.