» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Vattenfall ja YIT yhteistyöhön verkkojen ylläpidossa ja rakentamisessa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Vattenfall ja YIT yhteistyöhön verkkojen ylläpidossa ja rakentamisessa

16.1.2007

Vattenfall Verkko Oy ja YIT Teollisuus- ja verkkopalvelut Oy ovat tehneet kumppanuussopimuksen, jossa Vattenfallin tähän saakka itse hoitamat sähköverkon ylläpito- ja rakennustyöt siirtyvät YIT:lle.

Sopimuksen myötä noin sata Vattenfall Verkon asentajaa esimiehineen siirtyy YIT:n palvelukseen. Nyt allekirjoitettu liiketoimintasopimus on YIT:n konsernistrategiaa toteuttava avaus energiaverkkojen ylläpitoliiketoimintaan.

Vattenfall Verkko vastaa 375 000 asiakkaansa sähköverkon käytönvalvonnasta ja vikapalvelusta ympäri vuorokauden. Tehdyn sopimuksen mukaan YIT ottaa 22. tammikuuta alkaen hoitaakseen Vattenfallin tähän asti itse suorittamat sähköverkon ylläpito, viankorjaus- ja rakennustyöt.

Vattenfallin 60 000 kilometrin sähköverkko kattaa Suomessa reilut 100 kuntaa -Pohjois-Uudellamaalla, Lounais-, Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla.