» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Uusi sähkötarvikkeiden kuvagalleria kuluttajille verkossa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähkötarvikkeista kuvagalleria kuluttajille verkkoon

1.3.2007

Suomen Sähkötukkuliikkeiden Liitto SSTL on koonnut kodin sähköistyksen tuotteet kuvagalleriaksi, jonka linkit johtavat valmistajien verkkosivuille. Kuluttajat voivat nyt valita sähkötarvikkeita kotiinsa selailemalla SSTL:n galleriaa.

”Haluamme auttaa rakentajia ja remontoijia löytämään uudet sähköistysratkaisut, joilla voi lisätä asumisen laatua. Selailemalla kuvia on helppo tehdä päätöksiä ja kertoa niistä sähkösuunnittelijalle tai urakoitsijalle. Tähän asti tuotetietoa on pitänyt osata hankkia itse eri suunnilta tai tyytyä perusratkaisuihin”, SSTL:n toimitusjohtaja Tarja Hailikari kertoo.

Kuluttajien kiinnostus sisutukseen, remontointiin ja rakentamiseen näkyy sähkötarvikkeiden kasvavana kysyntänä. Sähköistystä parantamalla haetaan parempaa mukavuutta, toimivuutta ja taloudellisuutta asumiseen.

Nyt avattu sivusto kokoaa yhteen tuotetarjonnan kuvina ja niihin liittyvinä linkkeinä. Valmistajat ja tukkuliikkeet kertovat tuotteistaan ensi sijassa ammattilaisille, mutta monet lähestyvät myös kuluttajia mm. omilla verkkosivuillaan ja tapahtumissa. Tieto on kuitenkin hajallaan eri suunnilla ja esitetään ammattilaisten näkökulmasta.

”Pyrimme luomaan mahdollisimman helppokäyttöisen sivuston kokonaan ilman teknistä tietoa. Nähdessään kiinnostavan tuotteen kuvan, kuluttaja voi klikata linkkiä valmistajan sivuille, jossa kerrotaan tuotteen nimi, tyyppi ja lisätietoja”, Hailikari sanoo.

Uudella sivustolla tuotteet on ryhmitelty mm. asuntovalaisimiin, ulko- ja pihavalaisimiin, sähkölämmittimiin ja -kiukaisiin, pihakeskuksiin ja autopistorasioihin sekä älykkäisiin kodinohjaus- ja turvallisuusjärjestelmiin.  Mukana ovat myös pistorasiat ja katkaisijat, joista löytyy uutta tekniikkaa sekä tyyliltään erilaisia sarjoja jokaiseen makuun ja kohteeseen.

Suunnittelijat ja urakoitsijat ovat edelleen avainhenkilöitä, kun uutta sähkötekniikkaa otetaan käyttöön. Uuden sivuston myötä kuluttaja voi yksilöidä haluamansa tuotteet, jotka urakoitsija hankkii tukkuliikkeestä ja tekee asennukset turvallisesti lain mukaan.