Kiinteistötekniikka KS Kitek osti LVI-Suoran liiketoiminnan

17.4.2007

Kaunisto Yhtiöihin kuuluva Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy on ostanut LVI-Suora Oy:n liiketoiminnan. Vuonna 1981 perustetulla LVI-Suoralla on pitkät perinteet Jyvässeudun LV-urakoinnissa.

Liiketoimintakaupan myötä Kiinteistötekniikka KS Kitekin kilpailukyky vahvistuu entisestään, kun se sähkö- ja ilmastointiurakoinnin lisäksi pystyy tarjoamaan nyt myös LV-palvelut.

LVI-Suorasta siirtyvä LV-liiketoiminta jatkaa Kiinteistötekniikka KS Kitekin toimitiloissa itsenäisenä LV-yksikkönä. Kaupan yhteydessä koko henkilöstö – mukaan lukien johto – siirtyy Kiinteistötekniikka KS Kitekin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kiinteistötekniikka KS Kitekin liikevaihto vuonna 2006 oli 5,9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 50. LVI-Suoran liikevaihto vuonna 2006 oli 1,1 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä kahdeksan.

LVI-Suoran toimitusjohtaja Leo Tolvanen jatkaa liiketoimintakaupan jälkeen Kiinteistötekniikka KS Kitekin toimialajohtajana vastaten LV-yksikön toiminnasta. IV-yksikön toiminnasta vastaa projektipäällikkö Tuomo Huuskonen ja yhtiön toimitusjohtajana toimii Veli-Markku Nieminen.