» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Onninen avasi uuden jakelukeskuksen ja pääkonttorin Pietariin
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Onninen avasi uuden jakelukeskuksen ja pääkonttorin Pietariin

27.4.2007

Onninen Venäjä on avannut käyttöönsä uuden jakelukeskuksen ja pääkonttorin Pietarissa. Jakelukeskus palvelee alueellisesti Venäjän luoteista hallintoaluetta, joka ulottuu Pietarin eteläpuolelta aina Kuolan niemimaalle ja Jäämerelle asti.

Jakelukeskus palvelee Onnisen toimipaikkoja myös lännestä tulevien tuotteiden maahantulopaikkana ja tullauskeskuksena. Samoissa tiloissa toimiva pääkonttori toimii Onnisen Venäjän toimintojen keskuspaikkana. Aikaisemmin jakelukeskus ja pääkonttoritoiminnot olivat erillisissä tiloissa.

Keskuksen kapasiteetti on yli 9 000 lavaa, mikä merkitsee noin 18 000 tuotteen valikoimaa 200:lta tavarantoimittajalta. Pietarin kaupungin alueelle jakelukeskus toimittaa tuotteet asiakkaille tilausta seuraavaksi päiväksi. Muuhun maahan toimitusajat ovat luonnollisesti pidemmät. Suuren maan mittasuhteista johtuen aikahaarukka toimituksille on Moskovan yhdestä päivästä aina Tjumenin viiteen päivään.

Onninen on toiminut Venäjällä vuodesta 1994 ja vuonna 2006 Onninen Venäjän liikevaihto oli 48,9 miljoonaa euroa. Onnisen palveluksessa työskentelee Venäjällä yli 300 henkeä 13 eri toimipaikassa.