» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Toimintaohje digi-tv -vastaanotosta esitellään Antennipäivässä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Toimintaohje digi-tv -vastaanotosta esitellään Antennipäivässä

28.5.2007

TV2007-ryhmä, Digita Oy ja Satelliitti- ja antenniliitto SANT järjestävät 30.5. kansallisen Antennipäivän. Päivän tavoitteena on antaa kansalaisille ohjeita antennien uudelleensuuntauksesta, vastaanottovalmiuksien todentamisesta ja katvealueiden kirjaamisesta sekä kesämökkiläisten opastaminen antenniasioissa.

Päivän aikana tuodaan esille omakotitalouksille kohdistettu toimintaohje, joka antaa etenemisohjeet, jos omakotitalossa on ongelmia digitaalisen televisiolähetyksen vastaanotossa. Ohje on toteutettu Viestintäviraston, Digitan, SANT:n, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:n sekä keskeisten tv-ohjelmayhtiöiden kanssa.

Antennipäivän aikana asia on esillä eri medioissa, kuten alueellisissa radio- ja tv-lähetyksissä. Digitan alueelliset asiantuntijat ja SANT:n paikalliset olosuhteet tuntevat antenniurakoitsijat ovat valmistautuneet vastaamaan teemakysymyksiin Antennipäivänä. Omakotitalouksia opastetaan Digi-TV Infossa ottamaan tarvittaessa yhteyttä oman alueensa antenniurakoitsijoihin. Antenniurakoitsijoiden yhteystietoja löytyy osoitteista www.sant.fi, www.urakoitsija.fi sekä www.ficora.fi.

Lisätietoja Antennipäivästä sekä toimintaohje löytyvät osoitteesta http://www.sant.fi >Ajankohtaista.