» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Sonera ulkoistaa asennus- ja turvapalvelujaan Eltelille
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sonera ulkoistaa asennus- ja turvapalvelujaan Eltelille

30.5.2007

Eltel Networks Oy ja Telia-Sonera Finland Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Telia-Sonera ulkoistaa Turun, Loimaan ja Vakka-Suomen asennus- ja turvapalveluyksikkönsä Eltel Networksille.

Liikkeenluovutus tapahtuu 1.9.2007, jolloin noin 90 henkilöä siirtyy vanhoina työntekijöinä Eltel Networksin palvelukseen.

”Telia-Soneran alihankintastrategian mukaisesti asennustyöt tehdään pääasiassa kumppanien toimesta. Lounais-Suomen alueella sijaitseva oma asennusyksikkömme on ollut poikkeus ja nyt siirrymme myös Turun ja Loimaan alueella strategian mukaiseen toimintatapaan. Eltel Networks on jo asennusyhteistyökumppanimme, joten on luonnollista siirtää asennustyöt heille”, Telia-Soneran johtaja Mika Matturi perustelee kauppaa.

"Liiketoimintakauppa vahvistaa merkittävästi teleosaamista Lounais-Suomessa ja palvelutarjoomamme alueella laajenee ratkaisevasti. Olemme tehneet Telia-Soneran kanssa yhteistyötä pitkään ja liiketoimintakauppa luo hyvän pohjan yhteistyön laajentamiselle," Eltel Networksin Suomen maajohtaja Aimo Nuottimäki sanoo.