» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Eltel Networks osti Verkkomestarien liiketoiminnan
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Eltel Networks osti Verkkomestarien liiketoiminnan

31.5.2007

Eltel Networks Oy ja Verkkomestarit Oy ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Verkkomestarien liiketoiminta siirtyy Eltel Networksille. Liikkeenluovutus tapahtuu 1.6. jolloin noin 20 henkilöä siirtyy vanhoina työntekijöinä Eltel Networksin palvelukseen.

Verkkomestarit tarjoaa tele-, data-, mobiili- ja KTV-verkon asennus- ja ylläpitopalveluja sekä perusverkkoon että asiakasverkkoihin. Yhtiön liikevaihto on vähän yli miljoona euroa.

"Liiketoimintakauppa vahvistaa merkittävästi teleosaamista Savo-Karjalan alueella. Eltel Networksilla on pitkät perinteet alueen sähköverkkojen palvelutoimittajana. Liiketoimintakauppa laajentaa ja rikastuttaa paikallista palvelutarjontaamme alueella ratkaisevasti," Eltel Networksin Suomen maajohtaja Aimo Nuottimäki sanoo.

”Verkkomestarit on toiminut läntisen Etelä-Savon alueella lähes parikymmentä vuotta ja tarjonnut telepalvelujen asennus-, ylläpito- ja myös varastotoimintoja sekä emoyhtiölle Mikkelin Puhelin Oyj:lle että viime aikoina myös tytäryhtiölle, MPY Palvelut Oy:lle. Viime vuosina telealan asennustoiminnoissa on nähty valtakunnan tasolla selkeää keskittymistä ja myös yhä useampi teleyritys on hakenut strategista kumppania asennustoiminnan osaamisen ja kilpailukyvyn varmistamiseksi. Nyt tehdyllä ratkaisulla näemme, että pystymme paremmin varmistamaan osaamisen saatavuuden myös pitkälle tulevaisuuteen ja takaamaan asennustoiminnan henkilöstöllemme parempia urakehittymismahdollisuuksia”, Verkkomestarien ja Mikkelin Puhelimen toimitusjohtaja Jarmo Matilainen perustelee.