» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Turvaurakoitsijasertifiointi käynnistyy syksyllä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Turvaurakoitsijasertifiointi käynnistyy syksyllä

11.6.2007

Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy:n hoitama turvallisuusjärjestelmien asennus- ja ylläpitoyritysten sertifiointi käynnistyy syyskuussa 2007. Uudella turvasertifikaatilla turvaurakoitsijat voivat osoittaa asiakkailleen osaamisensa sekä laatuun ja pitkäjänteisyyteen painottuvan toimintatapansa.

Sähköisten turvallisuusjärjestelmien, kuten palo- ja rikosilmoitusjärjestelmien, kamera- ja kulunvalvontajärjestelmien sekä henkilöturvallisuusjärjestelmien käyttö liike- ja asuinrakennuksissa lisääntyy kaiken aikaa. Uusi sertifikaatti antaa rakennuttajille paremman mahdollisuuden painottaa hankinnoissa kokemusta ja ammattitaitoa.

Järjestelmän kehitystä ohjaavassa lautakunnassa ovat mukana Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry, Suomen Kaupan keskusliitto ry, Suomen sairaalatekniikan yhdistys SSTY ry, Suomen Kiinteistöliitto ry, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL sekä Turva-alan yrittäjät ry. Vapaaehtoiset sertifikaatit myöntää hakemuksesta Seti Oy.

Samanaikaisesti käynnistyy myös sähköisten turvallisuusjärjestelmien toteutukseen ja asiantuntijatehtäviin osallistuvien henkilöiden sertifiointi. Myös siihen vapaaehtoisen turvapätevyystodistuksen myöntää hakemuksesta Seti Oy.