» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Empower osti Daxtumin
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Empower osti Daxtumin

22.8.2007

Empower Oy vahvistaa asemiaan tietoliikennetekniikkaan liittyvissä palveluissa ostamalla Aro Yhtiöt -konserniin kuuluvan Daxtum Oy:n osake-enemmistön. Empowerin omistusosuus yhtiöstä on 90 prosenttia. Osakkeista 10 prosenttia jää yhtiön 6 henkilön johtoryhmälle, joka jatkaa entisissä tehtävissään samoin kuin muukin henkilöstö.

Empowerin tietoliikennetoimialan ja Daxtumin toiminnan volyymi on nyt yhteensä 50 miljoonaa euroa, henkilömäärä 550 ja toimipisteiden määrä 25. Toimintojen yhdistämisen jälkeen Empower on alan johtavia yrityksiä Suomessa.

”Empower on määrätietoisesti kehittänyt ja laajentanut tietoliikennepalvelujaan voimakkaasti muuttuvassa asiakaskentässä. Daxtumin hankinta tähän perheeseen sopii erinomaisesti. Daxtumin osaaminen ja toimintamallit yhdistettynä laajaan palveluvalikoimaamme antavat asiakkaille entistä tehokkaammat palvelut maan kattavasti”, Empowerin toimitusjohtaja Aappo Kontu sanoo.

”Daxtumin viime vuosien nopea kehitys teleoperaattoreiden palvelutuottajana on vähentänyt synergiaa konsernin sähkö- ja LVI-alan liiketoiminnan kanssa. Haluamme varmistaa Daxtumin myönteisen kehityksen, ja näin yhteistyö Empowerin kanssa nousi parhaimmaksi vaihtoehdoksi. Aro Yhtiöt keskittyy tulevaisuudessa sähkö- ja LVI-alan liiketoimintaan ja sen kehittämiseen,” kertoo Daxtumin hallituksen puheenjohtaja ja Aro Yhtiöiden toimitusjohtaja Paavo Aro.