» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Insinööritoimisto Lausamo Oy Vuoden sähkösuunnittelijaksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Insinööritoimisto Lausamo Vuoden sähkösuunnittelijaksi

23.8.2007

Vuoden sähkösuunnittelijaksi on valittu vantaalainen Insinööritoimisto Lausamo Oy. Valinnan tekivät Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry ja Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry. Palkinto luovutettiin torstaina 23. elokuuta Sähköisen talotekniikan rakennuttajaseminaarissa Helsingissä.

Palkintoraadin mukaan yhtiötä voi hyvällä syyllä sanoa täyden palvelun insinööritoimistoksi, jonka erikoisalaa ovat vaativat hankkeet. Insinööritoimisto Lausamon suunnittelukohteita ovat rakennusten sähköistykset, rakennusten viestijärjestelmät, prosessien sähköistykset , automaatiojärjestelmät sekä AV-, turva- ja viestijärjestelmät.

Yhtiöllä on kokemusta vaativista hankkeista sekä Suomessa että ulkomailla. Sen suunnittelukohteita ovat muun muassa Eduskunnan lisärakennus, Nokian pääkonttori, Flamingo vapaa-ajan keskus, Salmisaaren oikeustalo ja Saint Gobain Isover Yegorievsk. Insinööritoimisto Lausamo Oy on perustettu vuonna 1984 ja sen toimitusjohtaja on Timo Tenninen.

"Yhtiömme vahvuutena on ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö. Asiantuntijamme ovat huippuosaajia, joiden vahva erikoistuminen omalle osa-alueelleen takaa ammattitaidon jatkuvan kehittymisen. Suunnittelutyössä hyödynnämme alan viimeisintä tietoa ja osaamista", toimitusjohtaja Timo Tenninen sanoo.

Yhtiön kansainväliset suunnitteluprojektit kohdistuvat päämarkkina-alueen Baltian ja Venäjän lisäksi useisiin Euroopan maihin ja Kaukoitään. Vuonna 2002 Moskovaan perustettiin paikallinen yritys OOO Lausamo Project, jonka asiakaskunta koostuu sekä paikallisista yrityksistä että Venäjällä toimivista kansainvälisistä yhtiöistä.

Insinööritoimisto Lausamo Oy:llä on 44 työntekijää Vantaalla. Moskovassa toimiva OOO Lausamo Project työllistää kahdeksan henkeä. Vuonna 2006 yhtiön liikevaihto oli 3,3 miljoonaa euroa. Yhtiön omistaa sen toimiva johto.