» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Sähköala-lehden verkkoversio avattu
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähköala-lehden verkkoversio avattu

12.10.2007

Sähköala-lehden näköispainos on tilattavissa Sähköinfon verkkotuotesivuilta.

Sähköala-lehden verkkoversio Sähköala-lehden verkkoversio on avattu Sähköinfon verkkotuotepalvelussa. Verkosta löytyvät nyt kaikkien vuoden 2005 alun jälkeen ilmestyneiden lehtien näköispainokset helposti luettavina pdf-versioina.

 Palvelut kehitysvaiheessa pohdittiin, olisiko lehden verkkoversio ollut mahdollista sijoittaa suoraan näiden Sähköala.fi -sivujen alle. Verkkotuotepalvelun monipuoliset hakutoiminnot oli kuitenkin käytännöllisempi pitää yhdessä paikassa Sähköinfon verkkotuotesivuilla. Jos nyt etsii tietoa vaikkapa sähköasennusten uusista standardeista, voi samalla hakusanalla etsiä tietoa yhtä lailla Sähköala-lehden vanhoista numeroista, kuin esimerkiksi st-korteista ja sähköalan tietokansioista.

 Verkkoversion ajatuksena on toimia pääasiassa painetun lehden sähköisenä arkistona, eikä pelkän verkkoversion tilaaminen ole toistaiseksi mahdollista. Sen sijaan painetun lehden tilaajat saavat verkkoversion automaattisesti käyttöönsä.

 Ensi vuonna 50 vuotta täyttävä Sähköala on sähkö- ja telealan ammattilaisille suunnattu teknis-taloudellinen aikakauslehti. Lehdessä kerrotaan esimerkiksi ajankohtaisten rakennushankkeiden sähkö- ja teletoteutuksista, asennusmääräyksistä, sähkönjakelusta, lakikysymyksistä, teknisistä uutuuksista sekä sähköalan vaikuttajista. Näillä Sähköala.fi:n kaikille avoimilla sivuilla julkaistaan pieni osa lehden artikkeleista.


Tutustu Sähköinfon verkkotuotesivuihin
Tilaa Sähköala