» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Sähköinfon verkkotuotesivut uudistettu
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähköinfon verkkotuotesivut uudistettu

13.8.2007

Sähköinfo Oy:n julkaisemien kansioiden ja kortistojen verkkoversioita voi nyt käyttää uusilta verkkotuotesivuilta. 

Keskeiset uudistukset
Verkkotuotesivuilla on nyt kaksi käyttöliittymää – julkiset sivut ja tilaajan oma käyttöliittymä. Julkiset sivut sisältävät tuotteiden ja verkkopalvelun yleistiedot, ajankohtaistiedot ja julkaisujen selailumahdollisuuden otsikkotasolla.

Erillinen tilaajan oma käyttöliittymä. Varsinaista tiedon hakua ja käyttöä varten on kehitetty erillinen käyttöliittymä, jonka tilaaja avaa käyttäjätunnuksillaan. Tunnukset syötettyään käyttäjälle avautuu hakunäkymä, jossa haku on mahdollista rajata aiempaa tarkemmin.

Tietoa voi hakea S2000-sähkönimikkeistön mukaan, elinkaaren, aihehaun (esim. "kuntotutkimus"), halutun julkaisuajanjakson tai vapaan tekstihaun mukaan. Haun voi kohdistaa joko rajattuna, esim. vain ST-kortistoon, tai kaikkiin julkaisutuotteisiin. Käyttäjä näkee kaikki hakutulokset ja pääsee suoraan avaamaan ne julkaisut, joihin hän on tilannut käyttöoikeudet.
Palautetta tuotteiden käytettävyydestä ja itse tuotteista voi antaa julkaisukohtaisesti ja palaute ohjautuu suoraan Sähköinfon nimeämälle henkilölle.

Lomakepalvelun hyödyntäminen tehostuu täytettävillä ja tallennettavilla lomakkeilla. Uusiin ja päivitettyihin julkaisuihin tutustuminen helpottuu, koska ajankohtaispalstalta ja  asiakasviesteistä pääsee linkillä suoraan julkaisuun.

Katso myös mitä mieltä koekäyttäjät ovat uudistetusta palvelusta.
Artikkeliin tästä

www.sahkoinfo.fi/verkkotuotteet