» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Sähköalan kouluttaja ja kehittäjä palkittiin urakoitsijapäivillä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähköalan kouluttaja ja kehittäjä palkittiin urakoitsijapäivillä

15.11.2007

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö on valinnut tämänvuotisen sähkö- ja telealan kehittämispalkinnon saajaksi asennusjohtaja Reijo Knuutilan. Säätiön koulutuspalkinto myönnettiin lehtori Yrjö Eevalle. 

 Sähköurakoitsijapäivillä Turussa torstaina jaettujen palkintojen arvo on 3 000 euroa. Palkinnot luovutti Onninen Oy:n varatoimitusjohtaja Tuomo Väänänen.

Reijo Knuutila Sähköinsinööri Reijo Knuutila toimii asennusjohtajana LSK Electrics Oy:ssä Lahdessa. Knuutila on toiminut erilaisissa sähköurakointitehtävissä vuodesta 1971 saakka ja hänen työuralleen mahtuu kokemuksia öljynporauslauttojen sähköistyksestä Bagdadin kongressipalatsin sähkötöihin.

 Knuutila on näkyvä vaikuttaja sähköurakoinnin ja -suunnittelun tietojärjestelmien kehittämisessä. Hän toimi Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n tietotekniikkaryhmän puheenjohtajana vuosina 2001 - 2006 ja toimii edelleen varapuheenjohtajana.

Knuutila on jo pitkään osallistunut työnantajansa henkilöstön koulutuksen kehittämiseen. Sen lisäksi hän on merkittävästi edistänyt yhteistyötä sähköalan ammattioppilaitosten ja alan yritysten välillä muun muassa perustamalla paikallisen sähköalan ammattioppilaitoksen kummiluokkajärjestelmän ja osallistumalla alan työssäoppimisen kehittämiseen.

 Insinööri Yrjö Eeva on vuodesta 1988 toiminut sähkötekniikan lehtorina Itä-Savon koulutuskuntayhtymässä Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistossa. Koulutuspalkinnon perusteluiden mukaan Eeva on kehittänyt sähkötekniikan koulutusta ja ollut aktiivinen sähköalan yritysten osaamistarpeiden ja opetuksen yhteensovittamisessa.

Yrjö Eeva”Hän on ollut avainhenkilö opiston ja paikallisten sähköalan yritysten tiiviissä yhteistyössä. Hänen johdollaan ja yhteistyössä yritysten kanssa opisto on muun muassa kouluttanut sähkö- ja energiatekniikan työpaikkaohjaajia. Yrjö Eeva on vaikuttanut merkittävällä panoksella sähköalan työvoiman turvaamiseen.”