» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Sähköurakoitsijapäivien tunnelmia kuvina
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähköurakoitsijapäivien tunnelmia kuvina

15.11.2007

Syksyn sähköurakoitsijapäiviä vietetään Turussa torstaista perjantaihin. Tutustu ensimmäisen päivän tunnelmiin.

   auli.jpg

Auli Ekroos vastaanotti tulijat näyttävän akvaarion edessä.

 

 

 

 

 

   sahkoinfo.gif

Sähköinfon Juha Kauppila esitteli yrityksen verkkotuotepalveluita. ”Nämä ovat olleet tosi suosittuja, näistä voi oikeasti olla paljon hyötyä urakoitsijoille.”

  

 

 

 

   informaatio'.gif

Hieman erilaisesta sähkötoiminnasta kuultiin Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori Kiti Müllerin esitelmöidessä aivojen toiminnasta.

 

 

 

 

   ivalo.gif

Tietosauma Oy:n naulauskilpailuun osallistunut, Ivalosta saapunut Kauko Leivo saattoi olla urakoitsijapäivien kaukaisimpia tulijoita. ”Päivää ennemmin lähdetään ja päivää myöhemmin mennään.” Urakoitsijapäiville Leivo osallistui jo ”ainakin” kymmenettä kertaa. ”On tänne aina mukava tulla tapaamaan kollegoita ja kavereita.”

 

 

 

 

 

   allas.jpg

Kokemäen Peipohjasta saapunut Pia Laine esitteli Warmoksen sähkötoimisia, öljytäytteisiä pattereita. Esittelypiste oli hieman sivussa pääaulan vilskeestä, mutta takana olevasta ikkunasta pääsi ihailemaan kylpylän palmuja ja suihkulähteitä.

 

 

 

 

 

 

 

 

   kaapeli.gif

Tepa-mec Oy:n Juha Murtonen esitteli kaapelivedon rasituksen mittauslaitetta: ”Monet kuitukaapelit ovat aika herkkiä sille, ettei niitä vedetä liian kovalla voimalla. Tähän voi asettaa hälytysrajan jos ollaan ylittämässä jokin vetovoima-arvo, ettei kaapelia vaurioiteta. Tämä on vielä prototyyppi, mutta on tämä jo täysin myyntikelpoinen laite.”

 

   mergentum.jpg

Prysmian Katja Seppä testasi minigolfia Mergertumin radalla Johanna Kuusimäen opastuksella. ”Minulle tämä on ensimmäinen kerta urakoitsijapäivillä. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa, ja jatkossakin tullaan varmasti olemaan mukana, Seppä sanoi.

 

 

 

 

 

 

 

   pj.jpg

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n väistyvät puheenjohtaja Janne Skogberg kuunteli Esko Antolan esitelmää.

 

 

 

  

   portugal.jpg

Portugalilaiset Marta Reis ja Rui Doó tulivat sähköurakoitsijapäiville kuvaamaan professori Esko Antolaa. Päivillä EU:n globaalista kilpailukyvystä esitelmöineestä Antolasta on tekeillä laajempi dokumentti Portugalin Sic-TV -kanavalle.

 

 

   kamera.gif

BOSCHin Ari Lankinen esitteli uusia megapikselikameroita. ”Nämä ovat hyviä jos kohteesta halutaan näkyviin paljon yksityiskohtia. Ip-kameroita myynnistä on tällä hetkellä 10–20 prosenttia, mutta varsinaisia megapikselikameroita näistä on vielä hyvin pieni osa. Mutta kiinnostusta kyllä on ja asiakkaat kyselevät paljon.”

   led.gif

Hedengren Securityn tuotepäällikkö Christer Sivén esitteli kirkkaita led-turvavaloja. ”Jos verkkovirta loppuu, kestää valaisimen akku akusta riippuen puolitoista tai kolme tuntia. Kyllä siinä pitäisi riittää aikaa poistua rakennuksesta.”