» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Sähköurakoitsijapäivät tänään Turussa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähköurakoitsijapäivät tänään Turussa

15.11.2007

Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton puheenjohtaja vaihtuu huomenna perjantaina.

 Syksyn sähköurakoitsijapäivät järjestetään 15.-16.11. Suomen Turussa. Sähköurakoitsijapäivät on kahdesti vuodessa järjestettävä tapaaminen sähköalan ammattilaisille ja eri sidosryhmille. Tällä kertaa päivien teemoiksi on valittu korjausrakentaminen ja kunnossapito sekä monipalvelutietoverkkojen tila ja tuleva kehitys.

Sähkömaailma ilmestyi urakoitsijapäivilläSähköurakoitsijapäivillä keskustellaan alan yleisistä kuulumisista ja tutustutaan tuoteuutuuksiin. Lisäksi kuullaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista. Esimerkiksi ympäristöministeriön kehitysjohtaja Helena Säteri saapuu kertomaan kiinteistöjen energiankäytön vähentämistarpeista ja Turun yliopiston professori Esko Antola Euroopan globaalista kilpailukyvystä.

 Huomenna perjantaina pidetään Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n syyskokous. Puheenjohtajavaalien takia kokouksesta odotetaan tavallista jännittävämpää. Sekä puheenjohtaja Janne Skogberg että varapuheenjohtaja Isto Pekkarinen ovat toimineet tehtävissään vuodesta 2002 lähtien, ja nyt on aika valita heidän seuraajansa.

 Tänä vuonna hotelli Caribiaan odotetaan yhteensä noin kolmeasataa urakoitsijaa, sähkösuunnittelijaa, yritysten edustajaa, sähköalan opettajaa ja muuta sähköalan toimijaa.