» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Ensto avasi tehtaan Pietariin
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Ensto avasi tehtaan Pietariin

19.9.2007

Tatyana Aparina on yksi reilusta paristakymmenestä ilmajohtojen kokoonpanijasta Enston Pietarin tehtaalla.  Ensto on perustanut uuden kokoonpanotehtaan Pietariin. Tehtaalla valmistetaan pääasiassa Venäjän markkinoille tarkoitettuja ilmajohtotarvikkeita.

 Enston mukaan päätös uuden tehtaan perustamisesta tehtiin Venäjän markkinoiden kasvaneen kysynnän ja maan sähköenergiamarkkinat nopean kehityksen seurauksena. Tavoitteena on vahvistaa yrityksen kilpailukykyä ja brändiä paikallisella markkina-alueella.

 Ensto on toiminut Venäjällä jo viisitoista vuotta. Ensto on vienyt Venäjän markkinoille ilmajohtotekniikka, ja tänä vuonna Ensto laajensi tuotevalikoimaansa myös maakaapelitarvikkeisiin. Maakaapeloinnin kysynnän odotetaan kasvavan Venäjällä tulevaisuudessa, sillä maanalainen verkosto ei ole yhtä altis ympäristön vaikutteille kuin ilmakaapeliratkaisut.

 Enston tarjonta on painottunut Venäjällä verkonrakennusratkaisuihin. Viime aikoina kysyntä on kuitenkin lisääntynyt myös kiinteistöjen sähköistämisessä sekä teollisuuden komponenttien ja koteloiden parissa.