» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Schneider Electric Finlandin toimitusjohtaja vaihtuu
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Schneider Electric Finlandin toimitusjohtaja vaihtuu

19.11.2007

Kari Laine nousee Johan Granbergin seuraajaksi vuodenvaihteessa.

 Schneider Electric Finland ilmoitti maanantaina, että yrityksen toimitusjohtaja, teollisuusneuvos Johan Granberg jää eläkkeelle vuodenvaihteen jälkeen. Hänen seuraajakseen on nimitetty Kari Laine, 47. Laine siirtyy tehtävään Schneiderin kansainvälisestä organisaatiosta, jossa hän on toiminut viimeiset kaksi vuotta Keski- ja Itä-Euroopan alueen Buildings-segmentin johtajana.

Johan Granberg, kuva Sisko Vuorenmaa 63-vuotias Granberg on luonut pitkän uran sähköteollisuuden parissa.

– Olen ollut alalla 38 vuotta ja nyt on sopiva hetki siirtää vastuu nuoremmille. Olen ollut monessa mukana, ja voin sanoa, ettei aika ole käynyt pitkäksi. On ollut antoisaa seurata kuinka suomalainen tekninen osaaminen tulee osaksi menestyvää kansainvälistä konsernia. Voimme täällä Suomessa olla hyvin ylpeitä tekemisistämme ja tunnemme vahvasti olevamme osana rakentamassa uutta sähköistä maailmaa”, Granberg sanoo.

 Schneider Electric Finland Oy on osa kansainvälistä Schneider Electric -konsernia, jonka päätoimipaikka sijaitsee Pariisissa. Electric-korsernissa työskentelee 112 000 sähköalan ammattilaista yhteensä 190 maassa. Suomessa Schneider Electric konserniin kuuluvia yhtiöitä ovat TAC Finland Oy, Oy Esmi Ab, I-Valo Oy, JO-EL Electric Oy, Elko Finland Oy, Elari Oy, MGE UPS Finland Oy ja Strömfors Electric Oy.