» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Reka Kaapeli laajentaa Riihimäellä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Reka Kaapeli laajentaa Riihimäellä

21.9.2007

Reka Kaapelin Riihimäen tehtaalla juhlittiin eilen tehtaan laajennusta ja uuden tuotantohallin valmistumista.

 Kun tehtaan mittava, lähes 10 miljoonaa euroa maksava investointiohjelma saadaan ensi vuonna päätökseen, kasvaa Lahdentien varressa olevan tehtaan tuotantotilojen pinta-ala yhteensä peräti 10 000 neliöön. Samalla keskijännitekaapeleiden tuotantokapasiteetti kaksinkertaistuu, ja suurjännitekaapeleiden valikoima laajenee merkittävästi.

 – Näillä investoinneilla haluamme vastata kasvaneeseen kysyntään ja varmistaa asiakkaille ripeät toimitusajat, hyvän palvelun ja huippulaatuiset tuotteet, Reka Kaapelin toimitusjohtaja Jorma Leskinen sanoi torstaina.

Anssi Salonen Johtajien lisäksi myös työntekijöillä on syytä tyytyväisyyteen.

 – Työskentely tulee varmasti tehostumaan ja kaikki muuttuu yksinkertaisemmaksi ja helpommaksi, tiiminvetäjä Anssi Salonen pohti.

 Riihimäen lisäksi Reka Kaapelilla on tuotantoyksiköt Hyvinkäällä, Keuruulla ja Moskovan eteläpuolella Podolskissa. Monen muun tuotantoyrityksen investoinnit ovat suuntautuneet viime vuosina pääasiassa Suomen rajojen ulkopuolelle, mutta Reka Kaapelin mittavat investoinnit varmistavat töiden jatkumisen Riihimäellä pitkälle tulevaisuuteen.

 – Aina se on niin ollut, että täällä ollaan ja täällä pysytään. Se on vähän niin kuin kunnia-asiakin. Vanhoillekin tulee enemmän töitä, mutta kun uusi puoli aukeaa, tulee uusille linjoille paljon uusia työpaikkoja, Salonen uskoo.

Reka-konserniin kuuluva Reka Kaapeli työllistää tälle hetkellä yhteensä noin 260 henkeä, joista noin 230 työskentelee Suomessa.