» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Sami Tulus Alppiluxin osakkaaksi ja vetäjäksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sami Tulus Alppiluxin osakkaaksi ja vetäjäksi

26.10.2007

Alppilux Oy:n osakekannasta on 24.10. tapahtuneella kaupalla siirtynyt 49,9 % Sami Tuluksen ja Jarmo Tomperin omistukseen. Jäljelle jäävä 50,1 % säilyy Lehden perheen omistuksessa.

Kaupan myötä vahvassa kasvussa oleva Alppilux saa lisäresursseja toimintansa kehittämiseen ja yhtiön toiminnan laajentamiseen Suomessa ja ulkomailla. Uudet osakkaat tulevat aktiivisesti mukaan Alppiluxin operatiiviseen toimintaan.

Kaupan myötä Alppiluxin toimitusjohtajana aloittaa 26.10. Sami Tulus. Tulus on toiminut pitkään sähköalan johtotehtävissä ja viimeksi Ensto Building Technologyn toimialajohtajana.

Alppiluxin nykyinen toimitusjohtaja Kai Lehti jatkaa yhtiössä kehitysjohtajana. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat tuotteiston kehittäminen ja hallinta. Lehti on hoitanut toimitusjohtajan tehtäviä 2,5 vuoden ajan. Hänen johdollaan yhtiölle on luotu uusi strategia ja yritys on saneerattu taloudellisesti kannattavaksi.

Alppiluxin myynti- ja markkinointijohtajana toimii 26.11. alkaen Jarmo Tomperi, jolla on usean vuoden kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä sähköalalla. Ennen Alppiluxia hän on toiminut Enstossa ja Nordic Aluminiumissa.