» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2007 >Matti Savolainen SLO:n alueverkoston johtajaksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Matti Savolainen SLO:n myyntialueverkoston johtajaksi

30.11.2007

SLO:n johtajiston tehtäväjakoa tarkistetaan 1.1.2008 alkaen. Johtaja Matti Savolainen nousee myyntialueverkoston johtoon.

Matti Savolainen SLO:n urakoitsijamyynnistä vastaava johtaja Matti Savolainen, 51, saa vuoden alusta alkaen vastuulleen koko SLO:n 34 toimipistettä kattavan, yli 250 henkeä työllistävän myyntialueorganisaation. Savolaisen mukaan myyntiverkostoon ei ole tulossa merkittäviä muutoksia.

– Ammattitaitoisesti palveleva, kattava ja toimiva aluemyyntiverkosto on yksi niistä vahvuuksista, joita halutaan edelleen vahvistaa, Savolainen sanoo.

Viime aikoina keskusteluun on noussut huoli rakennusalan kuumimman vauhdin taittumisesta. Kasvuodotusten alueelliset vaihtelut ovat kuitenkin suuria, ja Savolainen uskoo erojen kasvavan jatkossa vielä nykyistä selvemmiksi. SLO:n toiminnassa tämä ei hänen mukaansa tule kuitenkaan näkymään.

– SLO:n on kyettävä vastaamaan asiakaskunnan tarpeisiin, on alueen kysyntä kasvamassa tai hiipumassa, Savolainen sanoo.

 Savolaisen tehtäväkentän laajenemisen lisäksi SLO:n johdossa tapahtuu vuodenvaihteessa muitakin muutoksia. Yrityksen uudeksi ostojohtajaksi on nimitetty Esa Huttunen, 54, ja talousjohtajaksi Sinikka Tynjälä, 44.