» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Sähköurakoitsijat esittäytyivät rakentamismessuilla
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähköurakoitsijat esittäytyivät rakentamismessuilla

6.4.2008

Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenet kertovat rakentamismessuilla sähköturvallisuudesta ja sähkötöiden tilaamisesta.

  Sähköinfo Oy:n tukemat Sähkö- ja teleurakoisijaliiton jäsenet osallistuvat aktiivisesti tänä vuonna järjestettäville rakentamismessuille eri puolilla Suomea. Aiempien Lahden, Jyväskylän, Porin ja Seinäjoen messujen jälkeen vuorossa olivat Helsingissä huhtikuun alussa pidetyt Oma Koti -messut.

Helsingin Messukeskuksessa kävijöiden kysymyksiin vastaili vajaat kymmenen sähköalan ammattilaista Jonel Ky:stä, Sähkö-Stenvall Oy:stä, Uudenmaan Sähköexperteiltä ja Villensähkö Oy:stä.

Sähköinfon markkinointisuunnittelija Eila Hilpin mukaan messuilla näkymisen perusideana on levittää kuluttajille oikeaa tietoa sähköurakoinnista.

– Sähkötyöt eivät ole jokamiehen oikeus, vaan siihen tarvitaan koulutettu sähköalan ammattilainen, Hilpi muistutti messuilla.

Seitsemättä kertaa järjestettyjen Oma Koti -messujen erityisteemana oli tänä vuonna energiatehokkuus. Eri messuosastoilla oli tarjolla runsaasti tietoa esimerkiksi energiatodistuksista, eri lämmitys- ja energiavaihtoehdoista ja sähkön säästämisestä.

Helsingin Messukeskuksessa 3.–6.4. pidetyillä Oma Koti-, Oma Mökki-, Oma Piha-, Asuntomarkkinat- ja Sisusta-messuilla vieraili yhteensä noin 53 000 kävijää.

   
Urakoitsijat Seinäjoen messuilla. Kuva Toivo Lötjönen
Oma Koti -messuilla vieraili yli 50 000 kävijää