» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Ennätysmäärä yrityksiä vietti Energiansäästöviikkoa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Ennätysmäärä yrityksiä vietti Energiansäästöviikkoa

4.12.2008

Ennätykselliset 277 yritystä ja yhteisöä innostui viettämään Energiansäästöviikkoa 6.–12. lokakuuta.

Energiansäästöviikkoa koordinoiva energia- ja materiaalitehokkuutta edistävä Motiva Oy on palkinnut teemaviikon parhaat kampanjat ja toteutukset. Kunniakirjat vuoden 2008 Energiansäästöviikon toteutuksista saivat Turku Energia, Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus Valonia, Kainuun Energia, Kajaanin Kaupunkikeskustayhdistys sekä Espoon, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymät.

Naisten energiailta Turussa. Kuva Sanna KoivusaariTurku Energia ja Valonia järjestivät useita teematapahtumia ja näyttelyitä niin omalle henkilöstölle kuin kaupunkilaisille, esimerkiksi viihteellis-informatiivisen naisten energiaillan Turussa.

Vain naisille suunnatulle energiatapahtumalle oli selkeästi tilausta, koska tilaisuus täyttyi jo muutama päivä tapahtumamainoksen jälkeen.

Helsingin Energia sai erityismaininnan Vihreä Sormenjälki -kampanjasta, jolla kannustettiin suomalaisia antamaan energialupauksia ja tehtiin tunnetuksi energianeuvoja.fi -sivustoa. Kampanjan yhteydessä annettiin yli 15 000 energialupausta jotka ovat nähtävissä osoitteessa www.energianeuvoja.fi.