» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >LSK Electrics Oy osti hydrauliikkamaahantuojan
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


LSK Electrics osti hydrauliikkamaahantuojan

8.10.2008

LSK Electrics Oy on ostanut 60 prosenttia Lahdessa toimivan Univer Oy:n osakkeista. Yritys on erikoistunut pneumaattisen teollisuusautomaation ja hydrauliikkakomponenttien maahantuontiin.

 Teolliseen automaatioon ja pneumaattisiin asennuksiin erikoistuneen Univerin osto vahvistaa LSK:n teollisuusmyyntiosaamista ja täydentää yrityksen tuotevalikoimaa. LSK:n toimitusjohtaja Olli Vilppusen mukaan toteutettu yrityskauppa on osa LSK:n strategiaa, jolla yhtiö pyrkii kehittymään monipuoliseksi teollisuusautomaatiotoimittajaksi.

Univer Oy:n perustaja Markku Qvick jatkaa yhtiön palveluksessa 30.6.2009 saakka, mutta ei omista enää yhtiön osakkeita. Kaupan jälkeen yhtiön toimitusjohtajaksi noussut Jouni Juutinen omistaa osakkeista 30 prosenttia, ja Univerin myyntipäällikkönä jatkava Mauri Immonen 10 %.

LSK Electrics Oy on merkittävä sähköalan toimija Päijät-Hämeessä. Yhtiö myy sähköalan tuotteita ja tarvikkeita sekä suunnittelu-, asennus- ja huoltopalveluita. LSK- yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli viime vuonna 37 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 240 henkeä. Univerin viime vuoden liikevaihto oli noin 2,3 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 15 henkilöä.