» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Arto Okkonen on Vuoden yrittäjä Kainuussa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Arto Okkonen on Vuoden yrittäjä Kainuussa

11.11.2008

Imagon Oy:n pääomistajiin kuuluva hallituksen puheenjohtaja Arto Okkonen on valittu vuoden 2008 Kainuun maakunnalliseksi yrittäjäksi.

Okkonen toimii lukuisissa luottamustehtävissä Kajaanissa ja Kainuussa. Suomen Valomainosliiton hallituksessa hän ollut vuodesta 2002. Okkonen on ollut myös aktiivinen toimija ja aloitteen tekijä monissa alueen koulutus- ym. projekteissa. Parhaillaan on meneillään vuoden loppuun kestävä avoin Loistava idea -kilpailu, jonka tavoitteena on uudistaa liikepaikka- ja valomainontaa.

Kajaanissa 20 vuotta sitten perustettu Imagon keskittyy valomainosurakointiin. Yrityksen päätuotteita ovat liikepaikkamainonnan välineet, kuten valomainokset, markiisit ja ikkunateipit.

Liikevaihtoa Imagon teki viime vuonna 8,3 miljoonaa euroa Suomessa ja 2,3 miljoonaa euroa Ruotsissa. Tälle vuodelle on budjetoitu vastaavasti 10,5 miljoonaa ja 3,2 miljoonaa euroa. Suomessa henkilöstöä on 90, Ruotsissa 10.

Suomessa yritys toimii Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Tampereella, Jyväskylässä, Vaasassa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Ruotsissa on toimintaa Tukholmassa, Leksandissa ja Göteborgissa. Lisäksi kansainvälisellä yrityksellä on yhteistyökumppaneita Norjassa, Tanskassa, Virossa, Hollannissa, Puolassa ja Slovakiassa.