» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Jussi Kuusela Amplit Oy:n toimitusjohtajaksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Jussi Kuusela Amplit Oy:n toimitusjohtajaksi

12.9.2008

Amplit Oy:ssä vuonna 2004 käynnistetty sukupolvenvaihdos etenee seuraavaan vaiheeseen.

Amplit Oy:n projektijohtaja Jussi Kuusela nimitetään yhtiön toimitusjohtajaksi 1.1.2009 alkaen. Yrityksen perustaja sekä Amplitin nykyinen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Guy Hellman jatkaa hallituksen päätoimisena puheenjohtajana.

Toinen yrityksen perustajista, Jukka Kaijalainen, jatkaa hallituksen jäsenenä sekä yrityksen teknisenä johtajana. Hän vastaa koko talotekniikan myynnistä suunnittelusta sekä toimii sähkötöiden vastaavana johtajana.

Hallituksen jäsen ja kehitysjohtajana vuodesta 2004 toiminut Jan Hellman jatkaa hallituksessa ja hän jatkaa hallituksen puheenjohtajana sukupolvenvaihdoksen seuraavassa vaiheessa, jonka ajankohta on vielä avoin. Syyskuun jälkeen hän jää pois Amplitin operatiivisessa toiminnassa.

Pääkaupunkiseudulla toimiva Amplit on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta talotekniikkaurakoitsijasta. Viime vuosina sähkö- ja teleurakoinnin lisäksi LVI-töihin erikoistunut yritys on panostanut erityisesti kiinteistöjen tieto- ja turvaverkkojen ylläpitoon ja urakointiin. Viime vuonna noin 200 henkeä työllistävän yrityksen liikevaihto oli 23 miljoonaa euroa.